Parc Auto SH Focsani

Auto Mond

Parc Auto SH Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parc Auto SH Focsani: Auto Mond .

 In 1999 firma Auto Mond incepe activitatea in domeniul dezmembrarilor auto. Din dorinta de a proteja mediul si a contribui la campania globala în acest sens am dezvoltat pe parcursul anilor atat vanzarea pieselor second hand cat si activitatea de tratare si recuperarea componentelor VSU.

In ultimi trei ani s-au colectat în jur de 2443 masini. O parte dintre acestea au fost achizitionate pentru piese second hand, altele casate in programul Rabla.

Noi, Auto Mond avem piesele de care aveti nevoie, sunt 100% originale, provin din masini la putini Km parcursi, iar diferenta este aceea ca ele costa o fractiune din pretul de piese noi.

Servicii

Piese de schimb testate si garantate second-hand;
Dezmembram o gama variata de autoturisme si autoutilitare cu dauna totala sau economica, cat si masini noi importate special pentru piese.
Bucurati-va de o reducere de 20% incepand cu a doua comanda pentru motoare si cutii de viteze, iar pentru restul componentelor 10%. O modalitate buna de a economisi din bugetul Dvs.

Magazin piese noi din stoc si la comanda;
La achizitia pieselor beneficiati de garantia oferita de catre furnizorii nostri si o reducere de 5%, iar manopera la schimbul de ulei este gratuita. Comercializam piese auto originale si aftermarket pentru toate tipurile de autovehicule si autoutilitare din import cat si romanesti. Cerere de oferta aici.

Eliberare certificate de distrugere;
Achizitionam orice tip de autovehicule in cadrul Programului de stimulare a innoiri Parcului National Auto – Rabla (detalii aici), cat si masini intregi sau avariate pentru piese (detalii aici).

Activitati de Protectie a mediului;
Colectarea, depoluarea, tratarea si recuperarea componentelor VSU (detalii aici).

Consultanta gratuita;
Oferim consultanta în alegerea pieselor, astfel puteti evita achizitionarea unui produs de care nu aveti nevoie.

Galerie foto