Parc Auto SH Otopeni

Auto Rulate Tiriac

Parc Auto SH Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parc Auto SH Otopeni: Auto Rulate Tiriac.

Un preţ bun, dar şi o calitate excelentă

Ştim cu toţii că un preţ bun este atractiv pentru majoritatea dintre noi. Cu toate acestea, Ţiriac Autorulate se asigură de calitatea maşinilor expuse. Faptul că reprezentam o marcă de succes pe piaţa din România este asigurat şi prin raportul calitate-preţ.

Garanţie 12 luni

Câţi comercianţi de maşini rulate se pot lauda că oferă clienţilor o garanţie de 12 luni pentru orice maşină vândută?

Livrare imediată

Oricine este entuziasmat în momentul în care cumpără ceva nou şi este nerăbdator să încerce cât mai repede produsul ales. În cazul nostru, ştim cât de mult vă doriţi să plecaţi cu noua maşina cât mai repede. De aceea, la noi livrarea se face imediat, fără a fi nevoie să aşteptaţi nici un minut.

Vă oferim posibilitatea să vă rezervaţi maşina

Aţi venit la noi în parc şi v-a plăcut o maşină. Cu toate acestea nu aveţi toată suma în acel moment sau trebuie să discutaţi cu familia. Dar ştiţi că acea maşina este cea dorita şi în plus are şi un preţ foarte bun.
Oricine poate întâmpina astfel de probleme. Tocmai pentru că noi vă înţelegem, vă oferim posibilitatea de a vă rezerva maşina. În acest fel, sunteţi sigur că nimeni nu se va atinge de maşina dumneavoastră până veniţi să o cumpăraţi.

Gamă variată de maşini

Nu toţi clienţii noştri sunt hotărâţi ce maşină să cumpere. Noi totuşi suntem pregătiţi pentru orice dorinţă a clientului. Oferim de la clasa mică până la clasa de lux, de la maşini echipate standard până la maşini echipate full option. Nu există nici un dubiu că veţi pleca cu maşina dorită.

Abordare profesionistă

Suntem o echipă tânără, dar foarte bine pregatită. Toţi angajaţii au experienţă şi educaţie în domeniul prestat, toţi sunt evaluaţi periodic si toţi participă la cursuri de perfecţionare. Nu dorim să vă oferim doar o companie plăcuta, ci şi soluţii şi idei la cumpărarea sau vânzarea de maşini. Pentru a vă convinge vă invităm la sediul nostru.

Galerie foto