Parc Auto SH Piatra Neamt

Unix Auto

Parc Auto SH Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parc Auto SH Piatra Neamt: Unix Auto.

Acoperirea completa a regiunii este asigurata de 68 de reprezentante in Ungaria, 32 in Romania si 4 in Slovacia. Pe langa livrarile locale din ora in ora, zilnic sunt efectuate si doua livrari la distante mai mari in aria de deservire a reprezentantelor. Angajatii instruiti la Academia UNIX au convingerea ca succesul companiei este garantat si reprezentat printr-un mecanic sau comerciant de piese auto multumit.

In trei tari, in peste 100 de locatii, cu 26 de Reprezentanti zonali de vanzari si un parc auto alcatuit din 700 de masini, oferim garantat aceleasi servicii de calitate. Astfel partenerii nostri in toate cele trei tari beneficieaza de servicii logistice de inalta calitate. Reprezentantii de vanzari lunar viziteaza peste 5.000 de parteneri iar flota de autovehicule parcurge zilnic aproximativ 80.000 de kilometri, deci in stil stafeta, ar putea inconjura zilnic, de doua ori Pamantul. Reteaua de Service Partener UNIX in Ungaria dispune de 37 de unitati de service, iar in Romania am inceput dezvoltarea acestui concept.Din anul 2005 compania a fost aleasa membra a grupului german ATR, asociatie selecta in care sunt cei mai mari producatori si distribuitori de piese auto din Europa, afilierea la grupul ATR fiind posibila numai pe baza de invitatie. Cifra de afaceri a companiei este in crestere dinamica. Cresterea rulajului de produse in perioada 2011-2012 a depasit cifra de 24%, ceea ce inseamna o crestere semnificativa in regiune. Compania noastra a fost premiata de doua ori cu prestigiosul premiu BUSINESS SUPERBRANDS.

Galerie foto