Parc Auto SH Soimus

Parcul auto Soimus

Parc Auto SH Soimus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parc Auto SH Soimus: Parcul auto Soimus.

Fostul târg autode la Sântuhalm—Deva s-a mutat acum la Şoimuş, adică în proximitatea opusă a Devei. Întins pe o suprafaţă mult mai mare, în incinta târgului se află acum 10 hale, în care sunt amenajate sau în curs de amenajare spaţii comerciale cu diverse profiluri, având un nivel al chiriilor deosebit de atrăgător pentru comercianţii din diverse judeţe.

De asemenea, nivelul serviciilor este îmbunătăţit, acum fiind disponibile:

  • contracte de vânzare-cumpărare
  • RCA
  • oferta de autovehicole este prezentă şi pe situl târgului cu poze şi datele de contact

Capacitatea târgului este de peste 1000 de autovehicule şi acesta atrage vizitatori din toate judeţele ţării, fiind renumit pentru diversitatea ofertei.

Pe lângă drăguţul restaurant din incintă unde vizitatorii sunt aşteptaţi cu un meniu îmbietor şi preţuri surprinzător de mici raportat la calitate (o caracteristică a zonei de altfel), totul sclipind în jur, aceştia mai pot savura mititei, grătare, cremvuşti, bere şi răcoritoare şi în aer liber, persistând o atmosferă de sărbătoare, de vacanţă.

În incinta târgului funcţionează un birou modern pentru contractele de vânzare-cumpărare auto, contracte ce costă mult sub preţurile din alte târguri.

De asemenea, aici se pot încheia asigurările auto obigatorii (RCA) la preţuri surprinzătoare în acelasi mod şi — foarte important — tot aici puteţi să vă vindeţi autovehicolul şi pe situl târgului.

Astfel, oferta dumneavoastră nu va fi cunoscută doar de cele câteva mii de vizitatori din târg, ci se va vedea oriunde, fără limită. Care va fi rezultatul? Uşor de ghicit: maşina dumneavoastră se va vinde mai repede.

Restaurantul din incintă, pe lângă faptul că arată foarte bine prin grija administraţiei, are un meniu îmbietor şi preţuri surprinzător de mici raportat la calitate (o caracteristică a zonei de altfel).

Şi de asemenea, aici vă puteţi relaxa după oboseala târgului la o discuţie cu însoţitorii sau aici puteti pur şi simplu să bateţi palma. S-au încheiat prietenii lungi în acest mod.

Galerie foto