Parc Auto SH Suceava

Adria

Parc Auto SH Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parc Auto SH Suceava: Adria.

SC ADRIA SRLsi-a început activitatea în anul 1996 si are ca principal obiect de activitate comercializarea de piese auto, lubrifianti, anvelope, accesorii, scule si vopsele auto. În urma activitatii desfasurate în piata romaneasca de piese auto, avem relatii solide de colaborare cu importanti producatori internationali de componente auto, asigurandu-ne un portofoliu activ.

Ne straduim permanent sa venim în întâmpinarea cerintelor clientilor nostri si de aceea extindem gama de produse prin atragerea unor noi furnizori. Structura sortimentului de piese auto livrate de firma noastra include atât piesele care se înlocuiesc cel mai frecvent cât si cele deosebit de importante din punctul de vedere al satisfacerii complete a cererii beneficiarilor.

Importul si comercializarea de piese auto de prim montaj, garantate prin certificate de calitate precum si profesionalismul si experienta noastra în vanzarea corecta a acestor piese, promptitudinea si seriozitatea cu care onoram orice comanda, ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piata romaneasca de piese auto de schimb pentru autoturismele straine. SC ADRIA SRL este dealer autorizat ROBERT BOSCH.

  • SC ADRIA SRL detine, de asemenea, doua magazine de piese auto, cu spatii de depozitare corespunzatoare, având un stoc de piese bogat si existând posibilitatea obtinerii rapide de piese pe baza de comanda pentru orice tip de autoturism, lucru care poate face mai rapida lucrarea de service. Colectivul nostru este format dintr-o echipa tanara si dinamica ce are ca obiectiv major, consilierea in alegerea pieselor si lubrifiantilor potrivite masinii, stilului de condus si bugetului dumneavastra.

Galerie foto